Sleek Cosmetics

Ahojte. Po viac ako týždni je tu konečne ďalší príspevok. Momentálne žijem iba školou. Ráno sa zobudím. Idem do školy. Idem domov. Učím sa. Učím sa. Učím sa. Učím sa. Idem spať. Ráno sa zobudím. Idem do školy. Idem domov. Učím sa... a takto to pokračuje  stále dookola. 
Preto som nemala ani čas ani náladu na vymýšľanie príspevkov a ak  som aj mala, už bol večer a nemala som šancu nafotiť niečo poriadne. Preto som počkala kým tá hrôza prejde  a budem mať čas na svoje záľuby. Dnes  prišiel ten deň. Vonku je krásne, svieti slnko, vtáčiky spievajú. Skoro ako na jar, keby je ešte o trošku teplejšie, tak by som mala pocit, že je máj. 

Takže, po menšom odklone od témy sa vraciam k dnešnému príspevku. Bude o kozmetike Sleek.
O tejto značke som sa dopočula  niekedy v priebehu leta, kedy som ešte ani nemala tušenia čo je to zač. Neskôr keď som si o nej čo to pozisťovala  a prečítala pár recenzíí, rozhodla som sa ju vyskúšať, za predpokladu , že ak to nebude nič extra, aspoň to tak veľmi nebolelo moju peňaženku. 
Ich produkty som objednávala cez oficiálnu stránku. Objednala som si 23 paletky, lícenku, rúž a štetce. Paletky boli  jasná voľba, keďže ich každý všade len vychvaľuje tak isto ako lícenky. Štetce a rúž boli už len také menšie dodatky po tom ako som si prezrela celý ich sortiment. 

Keď mi balíček prišiel (vlastne keď som si ho rozbalila pod stromčekom) bola som naozaj nadšená a zvedavá ako to všetko bude a či to bude podľa mojich predstáv. Jediné čo ma trošku prekvapilo, bola veľkosť. Na fotkách a videách  vyzerali byť  paletky  väčšie, ale po tom ako som zistila, že tiene sú maximálne pigmentované a krásne som  na veľkosť úplne zabudla. Na to aké lacné sú ich produkty sú naozaj veľmi kvalitné a  majú aj krásne elegantné balenie. 

Jedinou nevýhodou toho krásneho balenia je to, že  sa hneď ušpiní, aspoň v mojom prípade. Nie je šanca aby ostalo také čisté ako bolo. Make-upve ruky sú preň najväčšou hrozbou. Takže, som bola nútená pred týmto fotením všetky vyčistiť, lebo boli v katastrofálnom stave. 

A tu sú už všetky produkty ktoré od Sleek vlastním:





 Prvou paletkou, ktorú vlastním je táto iDivine- Vintage romance
Obsahuje iba jeden matný tieň , ktorý som, ale nikdy nevyužila (je to ten hnedý v pravo hore). Ostatné tiene sú buť so shimerom alebo s triblietkami.
Konzistenciou sú dvojaké buď sú maslovité alebo suché. Tie maslovitejšie sú tie so shimerom. Trochu ťažšie sa mi naberajú štetcom ale o to viac sú pigmentovanejšie. Suchšie tieň sú normálnej konzistencie, málinko prášia. Jej výdrž je taktiež dobrá. Tiene  mi vydržia  v priemere 8 hodín.Na fotkách môžte vidieť, že ju naozaj vyžívam.  Je skvelá a môžem ju doporučiť naozaj každému.



Ďalšia kráska ktorú vlastním je táto iDivine-Au naturele. Toto bola prvá vec po ktorej som od Sleek túžila. Chcela som obyčajnú paletku s prirodzenými tieňmi, táto spĺňa všetko čo som potrebovala. Tak isto sa tam nachádzajú maslovitejšie a suchšie tiene. A aj  matné tiene a tiene so shimerom, preto si myslím, že táto vec sa hodí pre každého a každý na nej nájde niečo svoje. Ja najviac milujem tieň v pravo hore. Je krásnej béžovej  farby so shimerom. V paletke vyzerá byť úplne nenápadný, ale po nanesení  je nádherný. Výdrž týchto tieňov je rovnaká  ako tiene predchádzajúcej paletky čiže niečo okolo 8 hodín. 


Toto je najnovší člen mojej "sleek" rodinky. Prišla len včera a jej cenou som bola viac ako ohúrená. Na stránke uvádzajú, že jedna paletka stojí 10 €  plus poštovné. Ja som čakala, že budem platiť niečo okolo 15€ ale na moje prekvapenie to bolo len 11,70 . Paletka bola iba za 8€ netuším prečo ale veľmi ma to potešilo aj keď to nebolo nejak extra lacnejšie. Podla farieb asi nebude prekvapením , že táto paletka sa volá iCandy. Obsahuje žiarivé letné farby, ktoré ma  nikdy nelákali ale teraz mi naozaj učarovali. Hlavne odtiene modrej a ružovej. Veľmi sa z nej teším.



Ďalším produktom je lícenka. Sleek blush Antique. Keď som si ju objednávala očakávala som, že je úplne inej farby. na obrázku vyzerala  veľmi bledo- staro ružovo. Po rozbalení som zostala veľmi prekvapená keď som zistila, že farba nie je taká akú som si predstavovala. Každopádne tento odtieň mi asi vyhovuje ešte viac ako hocijaký iný. Používam ho na konturovanie, aj keď obsahuje trblietky a nevyzerá až tak tmavo na moju porcelánovo bielu pleť sa hodí perfektne. 



Toto je môj najväčší obľúbenec. Nikde v slovenských drogériách som nenašla niečo tak tmavé a temné ako je tento rúž. Je naozaj perfektný. Spočiatku som mala menšie obavy s nosenia takého tmavého rúžu, ale teraz by som ho  mala najradšej stále. Jeho výdrž je naozaj dobrá vydrží okolo 5 hodín. Je to odtieň sheen cherry.
Poslednou vecou sú štetce. sú to moje prvé štetce preto som sa dlho rozhodovala, aké sú kúpim. Nechcela som žiadne extra drahé, skôr lacnejšie a kvalitné (čo je veľmi ťažko zohnať). Prešla som mnohými stránkami a značkami. Hľadala som aj na ebayi. A nakoniec som sa rozhodla pre tieto štetce od Sleek. Stáli iba 17€.Sú jemné a nevypadol z nich zatiaľ ani jeden chĺpok čo ma naozaj prekvapuje. Jedine štetec na make up by som vymenila pretože tento tvar mi nie veľmi vyhovuje a rada by som skúsila kabuki štetec. 


Túto britskú kozmetiku odporúčam naozaj každému koho už nebaví preberanie sa v našich TOP drogériách, kde nikdy nič nemajú. :) A  ak sa bojíte objednávať kozmetiku zo zahraničia existuje mnoho slovenských stránok ktoré majú kozmetiku sleek v ponuke. 
Ahojte.








10 komentárov:

  1. WAAU!!! Tíško závidím! Koľko ta vyšlo poštovné?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prvý krát netuším, lebo som to neplatila, ale teraz to bolo presne 1,15€. Vážne moc ma to prekvapilo :)

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. juu, také bych tohle všechno potřebovala;))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten rúž vyzerá fakt skveloo, niečo také už dlho hľadám, teraz si mi pomohla :) inak že ty si z Nitry?
    Domcisss

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som pomohla :) A ano som, ako vieš ?:)

      Odstrániť
    2. Zdala si sa mi povedomá, aj ja som z Nitry tak som ťa asi niekde videla už :) a potom som našla tvoj blog tak že sa skúsim presvedčiť či nemám halucinácie :D

      Odstrániť