New Stuff

Ahojte, v dnešnom príspevku vám ukážem pár nových vecí ktoré u mňa pribudli. Mám toho viac, takže to asi rozdelím na dva krát. Dobre nie je toho až tak veľa, skôr som nestihla všetko nafotiť, lebo  už bolo málo svetla. Kúpila som si veci zo svojho wishlistu, z čoho sa najviac teším a tak isto som si  niečo vlastnoručne vyrobila, z čoho som mala ešte väčšiu radosť, ako keby som si to kúpila. 
Ďalšia skvelá správa je počasie vonku. Konečne je krásne a už to vyzerá na čistú jar. Dúfam, že sa nezopakuje minuloročná zima, kedy snežilo ešte v Apríli. 
Takisto ma veľmi tešia blížiace sa prázdniny, kedy sa plánujem isť konečne snowboardovať keďže  tento rok som bola len raz, čo ma veľmi mrzí. Aj keď mám pocit, že počas prázdnin namiesto užívania si voľna sa budem učiť od rána do večera. Ale napriek tomu dúfam, že budem mať čas na blog, aby som mohla prispievať častejšie.  
Ale späť k téme. Takže tu je páč mojich nových úlovkov:

Tieto flatforms ste mohli vidieť v mojom wishliste. Hneď po tom ako som ich na stránke uvidela a zistila, som že sú vypredané a majú iba moju veľkosť, som zistila, že to bol asi osud a okamžite som si ich objednala. Poštovné bolo zadarmo čo je naozaj skvelé a prišli cca za  týždeň aj niečo. Keď prišli, bola to láska na prvý pohľad. Veľmi preveľmi sa z nich teším ach! 





Ďalšou vecou je nový obal na mobil keďže všetky moje staré boli špinavé alebo zničené a beznádejne nepoužiteľné. Tento je z ebay a stál asi 1,5€, no nekúpte to (+ free shipping). Je obyčajný čierny zo zadu je smrťka ktorá je zložená z realistických obrázkov. Jediná vec, ktorá mi vadí ,je to že boky krytu sú biele, čo veľmi nechápem ale čo už :) 


Ďalej tu je lak od Catrice I´m Dynamite, ktorý ma pravdu povediac celkom sklamal. Aj keď, neviem čo som očakávala od priesvitného laku s malými ligotavými kúskami. Ale nie, viem čo som očakávala, že po jednej, maximálne dvoch vrstvách budú moje nechty presne ako lak v obale. No po nanesení jednej vrstvy som na nechtoch mala asi 3 trblietky. Ak som sa posnažila tak po cca 5 vrstvách bol vidieť  menší výsledok. Jediné pozitívum je že aspoň rýchlo schne a keď nanášam 5 vrstiev nemusím čakať 20 minút. 




Poslednou kúpenou vecou v dnešnom príspevku je zlatá reťaz z Lindexu, ktorá sa  tiež nachádzala v mojom wishliste. Neviem čo mám o nej ešte viac povedať. Možno len to, že je ťažká a studená, ale inak skvelá. 



Poslednou vecou je moja DIY čelenka z "lúčnych kvetov". Tieto čelenky ste mohli vidieť v mojom príspevku Inspiration. Bola som až natoľko inšpirovaná, že hneď na druhý deň som utekala do eurového obchodu aby som si kúpila umelé kvety. Doma som zhodou nádhou našla nepoužívanú čelenku a vualá čelenka bola na svete! Plánujem si ešte dokúpiť iné kvety a spraviť iné farebné kombinácie pretože jej výroba ma veľmi bavila. B blízkej budúcnosti sa môžete tešiť na DIY tejto čelenky.





Toto bolo k dnešnému príspevku všetko, dúfam, že sa vám páčil. Ahojte:)



3 komentáre:

  1. Máš úžasné poklady (jsem blázen do tvojí jarní čelenky...jsi v ní jako luční víla) ;-). A hlásím, že máme stejný třpytkový lak na nehty (akorát odlakovat ho, to je peklo). ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem moc, veľmi si ma potešila:) Ježiš anooo ten lak je strašný. Odlakovávam ho pravidelne asi pol hodinu a aj tak to nejde. Hrôza :D

      Odstrániť