Nedeľný Make-up

Dnešný make-up

Dnes už druhý druhý príspevok! Dnes je nedeľa (ktorú sa osobne neznášam), ako vždy som išla navštíviť babku a potom som sa rozhodla ísť s kamarátkou na sushi a trochu sa odreagovať od toho škaredého počasia čo je vonku. Rozhodla som sa, že vám ukážme môj dnešný make-up! 


Použila som tento make up. Je to RIMMEL Wake me up foundation. Mám ho v otiene 100 ivory (čo je najbledší odtieň). Je úplne skvelý nachádzaju sa v ňom malé ligotky ktoré vidno iba na slnku a najprv som si myslela, že mi to bude prekážať ale je to super a krásne vonia.
Ďalej som použila tento korektor od Catrice ktorý má úžasné krytie a k tomu je velmni lacný mám ho v odtieni 010 ivory.

Ďalej som použila môj najoblúbenejší púder od RIMMEL Stay matte v odtieni 001 transparent.

Na obočie som použila tento gél od Alverde ktorý je vodtieni 01 Blond a je úplne skvelý obočie trochu zafarbí a zafixuje.

Tieto dva tiene sú od CHANEL a sú to len testery ktoré som dostala od známej a veľmi veľmi sa z nich teším. Sú z kolekcie OMBRE ESSENTIELLE  v odtienoch Safari 45 ( ktorý je moj najoblúbenejší) a Cinnamon 43 oba sú krásne pigmentované a dlhotrvajúce.

Na vnútorné kútiky a pod obočie som použila biely tieň z paletky od GOSH Metallic Rose

Mám pre vás tip! Momentálne sa mi minula linka v pere od Catrice tak z týchto dôdov zatial používam moju špirálu ako linku, viem znie to divne, ale nie je to až také zlé ako sa to zdá na prvý pohľad. Používam štetec od Gueralin a špirálu Rocket Volum Express od Mabybeline New York.

Ďalší tester, tento krát sú to líčka ktoré su dosť tmavej hneej farby, používam ich na konturovanie a sú naozaj perfektné. Je to CHANEL IRREELLE OMBRE v odtienie SPIHINX 23.

Nanášala som ich štetcom od GUERLAIN


A posledným krokom bol rúž od Loreal v odtieni Plum Sunrise ktorý nie je až taký temný aký sa zdá byť na prvý pohlad , sú v ňom jemne trblietky ktoré mi trochu vadia ale nie je to až tak videť. 

 A tu je výsledný look! 


To je na dnes všetko dúfam že sa vám príspevok páčil. Ahojte:)










1 komentár:

  1. Wake me up od Rimmel je skvelý, prestala som ho kupovať, pretože v DM k nemu mali napísané, že je proti starnutiu tak som si našla iný. No keď som si to lepšie prečítala zistila som, že je proti únave, čo je veľký rozdiel. Teším sa na to, ako si ho znovu kúpim. :)
    http://spehounadperou.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť