Tangle Teezer review

Ahojte, dnes vám prinášam menšiu recenziu o kefe Tangle Teezer. pôvodne som ju plánovala už oveľa skôr lenže kvôli mojej lenivosti a škole som sa k tomuto článku dostala až teraz. Ale nevadí.




 Kefu Tangle Teezer už pozná snáď každý. je ospevovaná všetkými možnými kaderníkmi, blogermi, youtubermi aj bežnými ľuďmi. Nepočula som na ňu ešte ani jeden zlý ohlas a preto som sa asi pol roka dozadu rozhodla, že si jednu zaobstarám aj ja. Taktiež ma zaujal jej dizajn pretože je úplne odlišný ako ostatné kefy, hrebene a iné "česadlá" na vlasy.




 Objednala som ju na stránke parfums. Pôvodne som chcela Tangle Teezer v štandardnej veľkosti. Netušila som však, že existujú aj menšie typy. Pri internetovom nákupe ma veľmi zaujal leopardí vzor na kefe, preto som si ju okamžite objednala s vedomím toho, že je v štandardnej veľkosti. Keď Tangle Teezer prišiel, zistila som, že to asi nie je štandardná veľkosť a  až vtedy som zistila, že existujú dve. Je však veľmi zvláštne že menší aj väčší model boli za rovnakú cenu (cca 10€?), ale budiš. 




Prvé dojmy: Samozrejme, že po prvom prečesaní som bola ohúrená lebo ma zahaľoval opar z tých skvelých recenzií. Hovorila som si, oooo to je  malý zázrak! 




No po pár dňoch česania a ohúrenia som si všimla, že moje vlasy sú permanentne zelektrizované, čo sa mi pred tým nikdy nerobilo. Najprv ma ani len nenapadlo, spájať to s novou "dokonalou"  kefou. No neskôr mi docvaklo, že to ma na svedomí môj milovaný Tangle Teezer. Bola som z toho veľmi sklamaná, pretože som naozaj neočakávala, že bude toto robiť.


Naozaj nechcem byť veľmi zlá, alebo kritická. Chcem len  vyjadriť svoj názor. Preto sa hneď púšťam do ďalších negatív. 

Vlasy to VÔBEC nerozčeše. Aj napriek tomu, že česanie nie je bolestivé, Vlasy vám to nerozčeše. Aspoň mne nie, možno ich mám príliš husté, alebo ja neviem. Keby sa češem iba Tangle Teezrom, tak mam stále zamotané vlasy.

Ďalším pozítívo/negatívom je čistenie kefy. Ja mam malý Tangle Teezer a ako ste mohli vidieť na fotkách ma v strede dieru čo  ktorá prechádza až do dutej časti kefy takže si viete predstaviť čo sa stane ak ju namočím. všetká voda stečie dnu a ja ju už nikdy nedostanem von. Naopak v štandardnej Kefe žiadna diera nie je preto sa dá naozaj skvele čistiť čo považujem za veľké plus.

No napriek všetkému tu mám aj jednu pozitívnu vec a tou je to, že nakoľko nerozčeše suché vlasy, rozčeše mokré a to naozaj skvele a NAOZAJ bez bolesti a vytrhaných vlasov.  





Zakončila by som to asi tak, že kefa Tangle Teezer nie je žiaden zázrak ako si každý myslí, je to obyčajná kefa, ktorá ma svoje nedostatky. Toto je len môj subjektívny názor a nikomu neberiem to, že mu kefa vyhovuje a je s ňou spokojný. Je mi jasné, že nie každému z nej musia elektrizovať vlasy a nie každý má husté vlasy. Preto ak máte zálusk na Tangle Teezer a jedna negatívnejšia recenzia vás veľmi neodradila, určite ju skúste.  Inak ak s ňou máte skúsenosti, budem rada keď mi napíšete svoj názor do komentáru.

To bolo na dnes všetko, ahojte!:)

7 komentárov:

  1. Já sama jsem s tímhle moc spokojená, ale třeba takové mokré vlasy mi s ním nejdou vůbec učesat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže práve sa mi potvrdilo, že je to vec názoru a hlavne vlasov. Máme to presne naopak :) A inak,ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
  2. :D ja som si to chcela kupiť ale ako vidim asi nie no , moje vlasy ledva rozčešu barzjake kefiská nieto takato umelotinka , 10 e viem minut aj na inu vec :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ked velke kefy ledva rozčešú tvoje vlasy, tak tangle teezer určite nie :D

      Odstrániť
  3. Práve objednávam z parfums mam jz v košiku a rozmyšlam či áno či nie a napadlo ma ze ty si písala niečo o nej ze to idem opozrieť a ešte dobre že som pozrela aspon nevyhodím zbytočne peniaze :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej hej a hlavne ty mas dlhé a husté vlasy tak neviem ako by ti to vyhovovalo, možno je len moja vadná :D

      Odstrániť
  4. Pofla mna je to zazrak. Mne to rozcese vlasy vzdy

    OdpovedaťOdstrániť