Niečo o mne 2

20 facts about me


Pokračovanie postu o mne. Dnes to bude 20 faktov o mne.

1) Narodila som sa v znamení Váh a váhavosť  je presne moja vlastnosť.

2) Milujem Meryl Streep. Meryl je kráľovná všetkých herečiek je najlepšia a nikdy lepšej nebude a ani nikto lepší nebol. Je to multifunkčná žena je krásna je talentovaná je skvelá herečka speváčka. Je vydatá cez 30 rokov a má 4 deti ( krásna idylka na to, že v Hollywoode  vydržia vzťahy max 2 týždne) a ešte k tomu je aj inteligentná a vzdelaná. Videla som  asi 70% jej filmov a môžem vám ich s kľudným srdcom doporučiť pretože ak tam hrá Meryl nikdy to nebude zlé. 

3)Nikdy som nevidela Harryho Pottera (dobre videla som iba 4.ku a  vôbec sa mi to nepáčilo nakoľko som sa v tom kine cítila úplne od veci)... Je to asi divné asi som jediná na svete ale neláka ma to  a ani ma to asi lákať nebude. 

4) Mám rada školu. Áno naozaj ju mám rada, neviem si celkom predstaviť čo by som bez nej robila. Cez letné prázdniny sa do nej pravidelne teším už koncom júla. Aj keď je pravda že na ňu nadávam asi každý deň ale v skutočnosti tam chodím celkom rada. 

5)Stále chodím v čiernom. Už pravidelne asi rok mám na sebe každý deň čiernu. Nechodím v nej celá ale väčšina outfitu býva čierna. Milujem čiernu je to skvelá farba hlavne na zimu a nikdy nevyjde z módy.

6) Neznášam dukátové buchtičky. Pardon, nie neznášam ja ich nenávidím. Podla mňa je to to najhoršie jedlo aké existuje. Aj keby umieram od hladu by som to nezjedla. Komu môže chutiť nejaká suchá buchtička s VANILKOVÝM PUDINGOM fuj fuj fuj fuj fuj ! :D

7) Som jedináčik a nemám ani bratranca ani sesternicu.  Prosím už nikto nehovorte, že  ste forever alone lebo to som ja. 

8) Moje nechty sú nalakované 365 dní v roku. Asi nie je deň kedy by som ich mala nenalakované lebo  sa mi tak strašne nepáčia. 

9) Mojím obľúbeným predmetom je Geografia. Je proste skvelá netreba sa ju učiť zvyšuje vám všeobecné znalosti a ak sa viete vyznať na mape tak musíte mať samé jednotky. Plus ja ešte milujem pozerať rôzne dokumentárne filmy o Zemi. Je ich strašne veľ a videla som ich už asi všetky je to pre mňa úžasný relax.

10) Lanu Del Rey dokážem počúvať aj keď som smutná aj keď som veselá. Možno to niekto nebude chápať lebo veľa ľudí si myslí, že Lana má len  smutno depresívno melancholické skladby no podla mňa také nie sú. Sú  úžasné viem sa v nich nájsť aj keď mám dobré obdobie aj zlé sú úplne všestranné a dúfam že lana nikdy neprestane spievať <3

11) Ku každému jedlo si dám kyslú smotanu. Je to divné ale je to tak ( už sa to snažím obmedzovať lebo obsahuje veľa tukov). Veľmi mi to chutí či už k rezňom alebo hocijakému mäsu alebo na cestoviny. Najviac mi to však chutí k Lasagniam mňammmm.

12) Stále sa fotím. Ano som taký narcisko ľúbim sa fotiť  každý mi to hovorí, ale aspoň si to priznám a vôbec mi to nevadí.

13) Veci si vyberám podla obalu. To nie je moc dobré lebo to často môže byť na úkor kvality. Ale aj tak si vždy vyberiem niečo čo ma krajší obal.

14)Neviem sa najesť zo sladkého. Ak  máme na obed sladké tak si musím uvariť niečo iné sama lebo viem že zo sladkého sa nenajem proste ma to poriadne nezasýti pre  mňa sú sladké jedlá  vhodné iba ako dezert. 

15) Nemám problém so vstávaním ráno. Nie je to moja obľúbená činnosť, ale aj keby spím len  3 hodiny a mám vstať ja vstanem. Vstanem aj na malé pípnutie budíka a NIKDY ho neodkladám. Tomuto faktu o mne sa celkom teším lebo veľa ľudí s tým ma problémy.

16)Som najnetrpezlivejší človek na svete. Aj malé meškanie ma vie neskutočne vytočiť neznášam na niekoho čakať čo by len 5 minút ale horšie je že ja tiež často meškám a to mi už nevadí ale ak mám čakať ja tak mi každá minúta príde ako celá večnosť.

17) Mojim veľkým snom je byť baletka alebo gymnastka. Čo sa mi už nesplní lebo som už na to stará a moc veľká :(

18) Keď som mala 12-13 robila som s kamarátkou videá na Youtube (ale aj sama). Našťastie tam už nie sú. Mala som skoro 300 followerov a potom som prestala. Celkom sa za to hanbím, boli strašné ale stále ich mám a niekedy si  ich rada pozriem a zaspomínam ale budem rada ak zostanú  iba v mojom notebooku a nikto ich už nikdy neuvidí.

19) Milujem lietať lietadlom. Aj keď sa vždy bojím a som nervózna strašne sa na to teším. Teším sa na letisko aj na kontrolu  aj na duty free shop a na to ako vzlietneme milujem sledovať oblaky a zem z vtačej perspektívy a vôbec sa nebojím výšok.

20) The SIMS je moja najnajnajoblubenejšia hra. Hrávam ju  úplne od malička hrávala som  aj jednotku  dvojku aj trojku, ale najradšej mám 2 ku ku ktorej mam skoro všetky vylepšenia a  niekedy mávam obdobia kedy sims hrávam 24 hodín v kuse 7 dní v týždni je to  skvelá skvelá hra už sa teším na SIMS 4 lebo trojka sa mi veľmi nepáčila.

Tak to bolo 20  faktov o mne nad ktorými som naozaj dlho premýšľala lebo som nevedela nájsť nič obstojné čo by som o sebe napísala, dúfam že sa vám príspevok páčil. Zatiaľ ahojte! :)



2 komentáre:

  1. Okolo 12 faktov máme spoločných :o .Hlavne to s tým Poterom či ako sa to píše :D Nechápem ako sa ten film môže niekomu páčiť! :D ...mimochodom...tvoj blog som prvýkrát kukla až teraz a máš super články, si veľmi šikovná, pekná a dotiahneš to ďaleko :) .Ak chceš, môžem ťa zdielať na jednej mojej väčšej fb stránke, sú tam len dievčatá keďže tá stránka je o nechtoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej, velmi si ma potesila naozaj ti dakujem a bolo by to uplne super keby moj blog zdielas :) a som rada ze mame tolko veci spolocnych :)

      Odstrániť