Liebster award TAG

Ahojte, dnes  to bude niečo odlišné ako obvykle. Dozviete sa viac o mne a o mojich záľubách, čo rada robím + veľa iných vecí. Do tohto tagu ma nominovala Nika ( http://sweetlollipopqueen.blogspot.sk/ ) ktorej by som týmto chcela poďakovať a odporučiť vám jej blog, určite si ho pozrite. 


Nikdy pred tým ma nikto do tagu nenominoval preto som sa veľmi potešila a rozhodla som sa ho spraviť hneď ako som sa o tom  dozvedela. 

 Tento tag by mal byť určený pre blogerky, ktoré majú menej ako 200 odberateľov.  Ja by som mala nominovať ďalšie, smutné ale je, že 11 blogeriek s menej než 200 odbermi nepoznám. 

Každopádne môžme začať!

 Prvá časť tagu je za mnou ( Poďakovanie blogerovi, ktorý ma nominoval) 

 Ďalej by som mala napísať 11 faktov o mne. 
1) Nečítam skoro žiadne blogy. Je to asi zvláštne na to že som "blogerka". Čítam len niekoľko blogov mojich kamaratok a ľudí z Nitry ktorých poznám plus páč fashion blogeriek. 
2) Zato ma oveľa viac baví sledovanie Youtube videí. Každý deň sledujem odbery, či niekto nepridal video aby som si ho hneď pozrela. Milujem len tak ležať na posteli a sledovať videá. 
3) Toto su prvé prádzniny ever počas ktorých sa neteším do školy. Počas predošlých letných prádznin som bola  znudená  už na konci júla a tešila som sa do školy aby som stále nevysedávala doma. Teraz  mam pocit že prádzniny ani nezačali a už sa aj končia. 
4) Nerada bývam doma. Ak mám zostať doma tak musí byť  zmaračene poprípade musí pršať alebo musim mať rozpozeraný nejaký top film alebo seriál. Inak som určite vonku s kamarátmi.
5) Kto ešte nikdy nepísal fakty o sebe ani len netuší aké je to ťažké 
6)  Moje najobľúbenejšie jedlo sú lasagne a všeobecne všetky druhy cestovín
7) Strašne by som sa chcela prefarbiť na blond
8) American Horror Story je  najlepší seriál aký som kedy videla a už sa neviem dočkať štvrtej série ktorá výjde v októbri
9) Aj keď ružová nepatrí k mojim obľúbeným farbám a oblečenie v ružovej farbe nemam žiadne, ak sa jedná o hoci čo iné ružová ja pre mňa top, či už laky na nechty alebo doplnky do interieru, štetce na make up všetky tieto veci a aj ďalšie by som si vybrala ružové. 
10) Pracujem v Tescu za pokladňou a kto to nikdy nerobil ani len netuší že to naozaj nie je také ľahké ako si každý myslí 
11) Mojím veľkým snom  je ísť do Viedenskej filharmónie na Mozarta. 

To bolo 11 faktov o mne ak chcete vedieť ďalšie nájdete ich tu

Ďalšou časťou tagu je odpovedať na otázky od Niky :


1.Podľa čoho si pomenovala svoj blog ? Pomenovala som ho poďla svojho instagram účtu a ten vznikol len tak náhodou keď som rozmýšľala nad správnym menom. Nemá to naozaj žiadne opodstatnenie.

2.Aký je tvoj obľúbený seriál ? Môj oblúbený seriál je American Horror Story
3.Obľúbený rúž ?  Fuu  je ich veľa asi najobľúbenejší je asi Rimmel Lasting finish lipstick v odtieni 120 Cutting Edge, ktorý som spomínala ako svojho obľúbenca za Jar/Leto . Aj keď jeho odtieň je skôr zimný, nemohla som si pomôcť
4.Čo by si chcela v budúcnosti robiť ? Chcela by som sa stať doktorkou 
5.Otrepaná otázka , ale prečo bloguješ ? Blogujem lebo sa mi páči ako môžem dáva tipy a rady iým ľuďom a ako  ony môžu  pomocť mne celé to prepojenie je super
6.Obľúbený obchod ? A obľúbená kozmetická značka ? Obľúbený obchod je ZARA a obľúbený kozmetická značka  asi Rimmel.
7.Obľúbená bloggerka/blogger Hmmm Vanda Janda, Linda Tayllor, Bari Bircakova, Melisa Minca, Getthelouk, Svartsvanur a Bronka.
8.Dala by si si niekde piercing alebo tetovanie ? Ak hej tak povedz čo kde. Dala by som si aj jedno aj druhé ale nemam odvahu a hlavne povolenie rodičov. Piercing by som si dala do pupku ( po tom ako by som na sebe  pomakala) a tetovanie sa mi páči na rukách resp. prsoch také malé čo niečo znamenajú. 
9.Ako by si sa opísala 5 slovami  toto fakt neviem :D
10.Máš radšej sa líčiť farebne alebo skôr hnedé až nude farby ? To záleží od nálady, ešte pred pol rokom som mala každý deň tiene inej farby a odtieňu a v poslednom čase som skôr na nude farby. 
11.Hrávaš hry ? Ak áno , aká/é je tvoja obľúbená ?  Hrávam hry a keby mám viac času tak  hrávam stále. Milujem Sims a na mobile hrávam Fun run, Tapped out ( Simpsonovcov), Clash of Clans, 2048, Fruit Ninja a ak sa to ráta za hru tak aj Quiz up. A strašne by som chcela Outlast ale asi by som zomrela od strachu  keby to hrám. 


A  teraz posledná časť 11 otázok pre blogerky ktoré nominujem. Keďže  poznám tri blogerky ktoré maju menej ako 200 followerov  a to som ja, Nika( ktorá ma nominovala) a Bari Bircakova jej blog nájdete tu . Určite ho chodte čeknuť lebo je to len začínajúca blogerka ktorá to  ale podla mna dotiahne naozaj ďaleko jej príspevky majú hlavu a patu nepíše o blbostiach a všetko je zaujímavé a nie nudné.
Rozhodla som sa že  do tohto tagu nominujem iba ju takže Bari tu je tvojich 11 otázok :D

1) Kto ťa inšpiroval aby si začala blogovať? Alebo ťa to napadlo len samu od seba? 
2) Natáčala by si niekedy v budúcnosti aj videá na Youtube alebo chceš mať iba blog
3) Máš radšej zlatú alebo striebornú? 
4) Páčia sa ti viac gélové alebo prirodzené nechty? 
5) Čo najradšej nosíš?
6) Keby môžeš ísť  pozrieť na hocijaké miesto na svete kam by si šla? 
7) Aké je tvoje vysnívané povolanie?
8) Obľúbený interprét okrem Lany del rey 
9) Obľúbený film/seriál
10) Obľúbený herec/ herečka
11) Obľúbené blogy

Ďakujem ak ste si to celé prečítali a nezaspali v polke. Majte sa zatiaľ
Emma



5 komentárov:

  1. oblubenááá blogerka Linda Taylor?:OOOOOOOOO Odpadlaaa som !!! Inakčo sa týka čítania blogov som na tom podobne tiez najviac čítam blogy kamošiek a ludí z NR :D A Ked už sme pri tom prosím aký blog má Bari Birčáková?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A už som ho zahliadla v článku ked som čítala dokonca:D:)

      Odstrániť
    2. Jasne šak maš super prispevky aj videa aj všetko teba čitam asi najčastejšie :)

      Odstrániť
  2. V ktorom Tescu robíš, malom či velkom? :)))

    OdpovedaťOdstrániť