Spring/ Summer Favorites

Ahojte, v dnešnom príspevku vám ukážem mojich favoritov za toto jarnoletné obdobie. Bude to pár produktov bez ktorých by som sa  nezaobišla alebo sa len nechcem zaobísť (haha) . Určite to každá z vás pozná.



Nepochybujem o tom že sa tešíte príchodu leta a blížiacim sa prázdninám. Pretože pocit keď môžete výjsť z domu iba v krátkom tričku je na  nezaplatenie! Ja však nie som priaznivcom teplôt nad 30 stupňov hlavne teraz počas školského roka lebo sedieť 7 hodín v takom teple je naozaj nepríjemné. 

A tu je niekoľko fotiek ktoré som odfotila v jeden pekný podvečer.




1. Dobre, stačí o počasí, takže mojím prvým obľúbeným produktom je Make-up od Dermacolu Imperial Make-up. Je to jediný make- up ktorého odtieň mi sedí. Všetky ostatné make-upy ktoré som mala doteraz  mi boli tmavé alebo oranžové. Preto sa z neho veľmi teším a myslím, že nezostanem iba pre jednom balení. Jeho cena je  taktiež skvelá, myslím že stojí okolo 5 eur. 



2. Druhý produkt bez ktorého sa neviem zaobísť je olej na vlasy od AVON Advance Techniques daily shine. Od  tejto značky nemám snáď ani jeden produkt a tento sa ku mne dostal čistou náhodou. Dostala ho mamina a ja som  si ho nejak privlastnila. Skvele vonia a vlasy zanechá hebké, lesklé a nie mastné. V poslednom čase sú moje vlasy veľmi suché a tento olej je pre mňa vykúpením. Jeho cenu bohužiaľ neviem ale nemyslím si,  že bol veľmi drahý. 


3. Rúž Rimmel Lasting finish lipstick v odtieni 120 Cutting Edge som si úplne zamilovala. Už veľmi dlho som chcela tmavo fialový morbídny rúž. Keď som ho uvidela v drogérii hneď som si ho musela kúpiť. Som s ním maximálne spokojná stál 4,20 , výdrž je uspokojivá a veľmi pekne vonia. Neobsahuje žiadne trblietky (našťastie) čo je pre mňa asi to najdôležitejšie. 



 Aby ste si vedeli predstaviť ako rúž vyzerá na perách 


4. V letných dňoch je asi najdôležitejšia vec dňa osviežujúca sprcha. Pred pár dňami som v Dmke objavila Nový BALEA sprchový gél (možno nie je až tak nový ale dlho som do drogérie nezavítala haha). Má to voňať ako Karambola (ktorá neviem ako vonia). Je to úplne perfektná vôňa na leto. je veľmi svieža a nasladlá a asi si z nej pôjdem urobiť zásoby, lebo je to bohužiaľ  limitovaná edícia.



5. Piatym obľúbencom je telové maslo od Cien. Od tejto značky som doposiaľ nič nemala. Veľa ľudí však vychvaľovalo túto značku, preto som sa rozhodla skúsiť ich telové maslo.  Nádherne vonia (COCOA), až mám chuť ochutnať ho haha. Ale radšej to nebudem skúšať. Je dosť hutné a veľmi hydratačné čo je veľmi dobré na moju suchú pokožku. Po nanesení cítim vôňu ešte veľmi dlho dokonca aj na oblečení a keď dopoužívam toto obrie balenie, určite si kúpim ďalšie. 



6. A na koniec to najlepšie. Parfém  Od VALENTINO s názvom Valentina mi učaroval už pred dvomi rokmi keď som ho mala. Teraz som po ňom siahla znovu. Je skvelá a dokonalá a  mohla by som menovať všetky superlatívy sveta aby som vystihla to ako sa mi veľmi jej vôňa páči. Neviem popisovať vône pre to som našla zloženie na internete. 

Hlava: kalábrijský bergamot, vzácne biele hľuzovky z Alby

Srdce: jazmín, kvety pomarančovníka z Amalfi, lesné jahody, tuberóza
Základ: céder, ambra




A takto som si ja zatiaľ užívala letíčko 


Toto je pre dnešok všetko, napíšte mi do komentárov akých jarno/letných favoritov  máte vy. 

Majte sa krásne
-Emma







3 komentáre:

  1. ten sprchac je super :) a skus z lidlu aj napriklad kokosove body butter alebo mangove je super teraz ho mam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kolko cca stoji ta voňavka ? :)

    OdpovedaťOdstrániť