Haul #2


Ahojte, po dlhej dobe tu mám normálny príspevok, keďže som bola vo štvrtok nakupovať, rozhodla som sa s vami podeliť o kúsky, ktoré som si kúpila. Bola som nakupovať vo Viedni v shopping city (či jak sa to vola?) a bolo to tam úplne top. Škoda, že som už nemala čas ani peniaze na to aby som si nakúpila kozmetiku lebo Mac Douglas a rôzne iné predajne ma lákali na každom rohu. Ja som celý čas strávila iba v jednom obchode, ktorý je pre mňa rajom na zemi. PRIMARK. Ano, som zástancom lacným veciam na jednu sezónu. Lebo sa poznám a viem, že dlhšie by som ich nenosila. 


Prvá vec ktorú keď som uvidela, hneď som vedela, že ju potrebujem mať sú tieto megavysoké boty. Možno  sa to nezdá, ale sú fakt pohodlné. Škoda, že ak si ich niekedy dám budem mať asi 185 cm čo nie je moc výhra :D 



Ďalším úlovkom je tento ruksak, ktorý som už dlho chcela, myslím si , že je to veľmi využiteľný kúsok a dosť praktický. 


Z tejto sukne som najviac nadšená. Dlho som takú hľadala. S vysokým pásom, po kolená. Plus crop top ! Och


A tak isto sa teším aj z týchto high waisted šortiek. 


A ďalej som si kúpila obyčajne lakované sandále na leto 

Biele tričko, ktoré je ale zaujímavé tým že je naozaj veľmi široké a vytvára to rôzne zvlnenia po krajoch. 3,50€ no nekúp to.


Kúpila som si aj obyčajne leginy na doma, možno vám to príde zvláštne, ale ja a tepláky sa veľmi nemusíme :)

Kúpila som si 3 obrovské prstene z ktorých sa veľmi teším.

 A tiež tento zlatý náhrdelník s čiernymi kameňmi


A kúpila som si fľašu ktorá je najviac CUTE <3 Už mi tam chýba iba dudel pre deti. Haha


A úplne poslednou vecou sú priesvitné čierne silonky za 3 eura, ktoré  keď som otvorila som zistila, že sú tam dvoje... Myslela som si , že len jedny preto som sa potešila, že aký to bol skvelý deal. 



Plus jedna fotka so štýlovými brýlami !! 


Primark je môj obľúbený "low coastový" obchod. Chodím do ňho len veľmi málo, pretože ho nemáme  nikde poblíž. Naposledy som v ňom bola minulý rok v  v Anglicku a ak to môžem porovnať myslím že tam boli ceny oblečenia nižšie. Možno sa mi to len zdá kvôli menám. Na porovnanie. V Anglicku som si nakúpila  2 preplnene nákupne tašky za 100 libier a vo Viedni som za toto všetko zaplatila približne  90 eur. 



Ďalším mini nákupom boli dvoje šaty zo sekáču. Obe sú čierne ( nečakane)


Tieto šaty sú zo zary a keď som ich uvidela vedela som že si ich beriem. 



Druhé šaty sú celé priesvitné, takže do mesta asi nie veľmi vhodné ale napriek tomu sa mi veľmi páčili. Sú od značky intimissimi a myslím si že v lete ich využijem až až.


Tákže toto bolo na dnes všetko. Dúfam, že ste sa nechali inšpirovať mojimi novými úlovkami a že sa aj vy niekedy pôjdete  pozrieť do Primarku, lebo sa to naozaj veľmi oplatí :) .  Pekný deň prajem.







6 komentárov:

  1. Super príspevok :) a možem sa spytať kolko meriaš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie boty su neskutočné !!! ♥ Celkovo všetky veci aj tie šorky, legíny a ruksak♥ Oh už by som sa do primarku mohla aj ja konečne dostať :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Lindi, som rada, že sa ti to páči a naozaj sa oplatí ísť do toho nakupneho centra, keď uvidiš tie obchody s kozmetikou tak sa ti budu podlamovať nohy :D

      Odstrániť
  3. krásne boty a kratase 😍
    a tiež sa mi moc pacii tvoj blog !

    OdpovedaťOdstrániť